Quí som?

Amb un compromís ferm amb l’artesania, una aposta clara pel pa de qualitat i per l’elaboració pròpia. Creiem amb l’esforç diari i constant, que dona als nostres productes el valor necessari per fer que ens sentim orgullosos d’ells, i de la nostre feina.

Cada petit detall ens fa diferents. Des de fa més de cent anys elaborem tots els productes amb els cinc sentits. Cuidant cada ingredient, cada minut de cocció i cada tracte amb el client.  I es que molt poca gent pot dir: Som forners, som forners artesans, dels de tota la vida!

Fem que el pa no perdi el valor adquirit durant tants anys, els valors del treball, de l’esforç i constància que donen una qualitat excel·lent als nostres productes. 

Pa de pagès, de motlle, integral, , de nous, de llavors, de sègol, rústics, baguetes, pa de pastor i molts d’altres al teu abast. Fets i cuidats amb tot el compromís artesà que ens caracteritza.

Qué diuen de nosaltres?

Climent Robiró, mestre artesà forner desde l’any 2014.

El dia 27 d’octubre de 2014, vam rebre el diploma que acredita al senyor Climent Robiró Sau com a “Mestre artesà forner” per part de la Generalitat de Catalunya.

Aquest reconeixement arriba després de molts i molts anys d’un treball diari i constant, que ha permès arribar a “Forn Robiró” fins on és actualment. Un dels forns artesans amb més volum de producció de Catalunya assegurant la màxima qualitat, un punter en l’elaboració de productes sense gluten i, en definitiva, una referència en el sector.

La passió per la seva feina, les ganes de treballar, l’ambició per créixer, la lleialtat als seus principis i amb la seva família sempre al seu costat, han dut Climent Robiró a aconseguir un reconeixement que ens fa estar especialment orgullosos de ser qui som.