Daines

Les Daines són unes pastes seques preparades amb productes naturals de primera qualitat i rigorosament seleccionats, fet que, juntament amb una elaboració artesana, els donen unes característiques exclusives i una gran distinció.

Daines Ribes de Freser 2

MATRIMONIS

Dues galetes a base de mantega i ametlles amb un lleuger toc de “farigola” de la vall de Núria, ajuntades amb el millor praliné.

REGENTES

El “comi” és l’herba que pren part en aquest senzilla i alhora deliciosa galeta, amb un bany de xocolata.

LLENGUES DE GAT

Farcides amb melmelada, aquestes tradicionals pastes destaques per la lleugera aroma que desprèn “l’orenga”, que juntament amb la mantega, el sucre, la farina i els ous, formen part de la seva composició.

FERREDURES

A les tradicionals ferradures d’ametlles i xocolata, i hem afegit un xic de “poliol”, coneguda herba de la nostre vall, amb propietats tòniques i analgèsiques.

DESITJOS

Si es pot dir que hi ha una pasta seca afrodisíaca, és aquesta. A la qual sobre una base de clares d’ous frescos, sucre, farina i ametlles, donem un bany de xocolata afegint-hi una petita quantitat d’una barreja d’espècies orientals (tradicionalment considerades estimulants) elaborada la nit de Sant Joan, anomenada “Barreja de Sant Joan”

ESCARPATS DE COCO

Aquesta pasta esta elaborada únicament amb sucre i clares d’ou, per tal de no desvirtuar les característiques del coco, que n’és l’ingredient principal.

PASTORETES

La salseta de pastor, és l’herba de la vall que, en petita quantitat ajuda a aromatitzar aquesta galeta tant especial.

AMPOLLETA DE RATAFÍA

Per continuar la tradició de la nostra terra i arrodonir aquest assortit, us obsequiem amb una ampolla de ratafia perquè gaudiu millor de les DAINES